MacPherson Construction and Design
Residence Image 04

Residence

Being in love with your location and neighbors is not something that comes around often for many homeowners. This was the case for our clients who were living in a suburban neighborhood home, but were yearning for a modern escape. MacPherson Construction and Design was enlisted to create a modern entry, deck and backyard entertaining space to compliment a previously completed interior remodel. The entry was given new life by a luxuriously dark, wooden pivot door with clean line glass inserts. The entry door opens with a direct sightline to the opposing Nana doors that lead onto the deck dining area. Barn doors conceal a concrete side stair that leads to the lower deck lounge area, that shares the same elements as the upper deck, and the back yard, which boasts a putting green, trampoline, and beautiful metal sculptures.

BroughtonAlcornDavisRosiniStonecrestCastleHopeBlairLoftChapmanSugikiReedHeinenCox